## February 13, 2024 RPAG Webinar

Date: February 13, 2024

**Time:** 12:00 p.m. - 3:00 p.m. (3 hours)

**Host:** Puget Sound Energy

Facilitator: Triangle Associates

## 1. Virtual Participation

To participate in this webinar, you must RSVP

• Full Link:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN\_FJlxzAfOQveGZo6qWE6s8w#/registration

- After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the Zoom webinar
- If you experience technical difficulties, please email <a href="mailto:pmogilevsky@triangleassociates.com">pmogilevsky@triangleassociates.com</a>
- To view the live stream of this meeting without participation, please visit the PSE <u>IRP YouTube</u> channel

## 2. Meeting Purposes

- Present feedback summaries from Dec. 12, 2023 and Jan. 12, 2024 RPAG meetings
- Discuss equity in delivery system planning
- Review hosting capacity map
- Discuss decarbonization scenarios in the IRP

Time	Agenda Item	Presenter
12:00 p.m. – 12:05 p.m.	Introduction and agenda review	Sophie Glass, Facilitator,
5 min	Safety moment	Triangle Associates
	Introductions	
	Agenda review and meeting purpose	
12:05 p.m. – 12:15 p.m.	Feedback summary	Phillip Popoff, Director,
10 min	December 12 RPAG meeting feedback	Resource Planning Analytics,
	<ul> <li>January 12 RPAG meeting feedback</li> </ul>	PSE
12:15 p.m. – 1:00 p.m.	Equity in delivery system planning	Corey Corbett, Manager, Rate
45 min	<ul> <li>Investment Decision Optimization Tool (iDOT)</li> </ul>	Plan Performance, PSE
	<ul> <li>Delivery system and planning process overview</li> </ul>	
	Integrated equity	
	Next steps and discussion	

Time	Agenda Item	Presenter
1:00 p.m. – 1:40 p.m. 40 min	Delivery system planning and IRP integration overview     Optimizing DER siting using hosting capacity map	Ryan Lambert, Manager, Electric System Planning, PSE
1:40 p.m. – 1:50 p.m. 10 min	Break	
1:50 p.m. – 2:50 p.m.	What we heard in 2023     Electrification modeling approach     What we heard in the 12/12 RPAG meeting	Jennifer Coulson, Manager, Operations and Gas Analysis, PSE
2:50 p.m 3:00 p.m.	Next steps and public comment opportunity	Sophie Glass, Facilitator,
10 min		Triangle Associates
3:00 p.m.	Adjourn	Sophie Glass, Facilitator, Triangle Associates