## March 25, 2024 RPAG meeting

Date: March 25, 2024

**Time:** 12:00 p.m. - 4:00 p.m. (4 hours)

**Host:** Puget Sound Energy

Facilitator: Triangle Associates

## Virtual participation

• To participate in this webinar, you must RSVP

• Full Link:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN\_EfUNgFzoRhO\_xVC8DUdSvQ#/registration

- After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the Zoom webinar
- If you experience technical difficulties, please email pmogilevsky@triangleassociates.com
- To view the live stream of this meeting without participation, please visit the PSE <u>IRP YouTube</u> channel

## Meeting purposes

 Present public feedback summary from Feb. 13, 2024 RPAG meeting and Feb. 27, 2024 public webinar

Share and discuss electric resource alternatives and Technology Assessment overview

Share and discuss regional transmission and transmission constraints

Time	Agenda Item	Presenter
12:00 p.m. – 12:05 p.m. 5 min	<ul> <li>Introduction and agenda review</li> <li>Safety moment</li> <li>Introductions</li> <li>Agenda review and meeting purpose</li> </ul>	Sophie Glass, Facilitator, Triangle Associates
12:05 p.m. – 12:15 p.m. 10 min	<ul> <li>Feedback summary and engagement roadmap</li> <li>Feedback from Feb. 13, 2024 RPAG meeting and Feb. 27, 2024 public webinar</li> <li>Emerging resources engagement roadmap</li> </ul>	Kara Durbin, Director, Clean Energy Strategy, PSE
12:15 p.m. – 2:15 p.m. 120 min	Technology Assessment overview and electric resource alternatives  • How public feedback shaped the assessment • Technology characterizations	Elizabeth Hossner, Manager, Resource Planning and Analysis, PSE Gina Holland, Michael Eddington, Prantik Saha, Adam Faircloth, Georgia

Time	Agenda Item	Presenter
	<ul> <li>Process for evaluating resources and determining technology readiness levels</li> <li>Overview of individual technologies</li> </ul>	Beyersdorfer, Leslie Ponder, Nikhil Karkhanis, and Dan Corrigan, Black and Veatch Corporation
2:15 p.m. – 2:30 p.m. 15 min	Break	All
2:30 p.m. – 3:50 p.m.	Regional transmission	Jens Nedrud, Director,
80 min	<ul> <li>Transmission constraints</li> </ul>	Transmission, PSE
	Acquiring transmission capacity	Laxman Subedi, Consulting
	Transmission capacity constraints	Engineer, PSE
	Discussion	
3:50 p.m 4:00 p.m.	Next steps and public comment opportunity	Sophie Glass, Facilitator,
10 min		Triangle Associates
4:00 p.m.	Adjourn	Sophie Glass, Facilitator,
		Triangle Associates